STRESSCOACHING

  • Få en forståelse af hvad stress er
  • Hvordan du får din stress ud af kroppen
  • Blive bevidstgjort om hvad dine stresssymptomer er og hvilke årsager de kommer af.
  • Finde ud af hvordan du skaber balance og overblik i DIT eget liv
  • Blive bevidst om planlægningen til ”det liv du ønsker dig”

Basis forløbet rækker sig typisk over 10-12 uger.

Det er oftest nok til at være klædt rigtig godt på og komme videre i livet og fremover kunne tackle de spæde stresssymptomer der måtte komme.
 
Alt efter DIN KONKRETE situation, laver vi sammen en plan som er rar og funktionel for dig og hurtigst muligt får dig ud af din stress og tilbage til ”DET GODE LIV”
 
Min fornemmeste opgave er at guide dig til et lettere og velfungerende liv, hvor du føler glæde og ro med overskud til at leve ”med og i dine værdier”
  
 
Tilkøb:
 
 Velvære Behandlinger

Vælg mellem Kranio Sakral Terapi eller Japansk lifting. Disse behandlinger er rigtig gode i kombination med din stressbehandling. Her kan jeg gå ind og stimulere og afbalancere dit nervesystem og dermed giver dig ekstra ro og overblik, give dig den selvomsorg som du har fortjent og som skal fylde dig op med energi og en dejlig selvfølelse.

Infomøde for din nærmeste pårørende ”sammen med dig”

Vi finder et tidspunkt i starten af dit stressforløb hos mig hvor du sammen med din nærmeste pårørende kan booke en tid, hvor jeg fortæller om hvad stress er, hvordan I sammen og bedst kommer igennem tiden som kan kræve lidt ekstra opmærksomhed, forståelse og luft for dig som er ramt. Ved at sætte din/dine nærmeste ind i situationen undgås mange misforståelser og I vil få hjælp til hvordan I på en konstruktiv måde begge kommer godt i mål.
 
Samtalerne foregår hos mig, men kan også vælges som en ”Walk & Talk” session, eller vi kan mødes på en café.
Grace Kindall | Kong Valdemars vej 78, 4000 Roskilde  | Tlf.: 22 22 12 10