Tilmelding til nyhedsbrev på:
INFO@GRACEKINDALL.DK
 

REFERENCER

Artikkel i Midsjællands Folkeblad
Stresscoaching
 
"Mit forløb hos Grace har givet mig troen på og redskaberne til at jeg kan leve et liv, hvor stress ikke overskygger alt andet! Det har været en øjenåbner og jeg ved nu, hvad jeg skal gøre, for at komme stressen til livs – og jeg er allerede godt på vej!

 Jeg fik noget ud af hvert eneste møde, fra start til slut. Jeg følte mig med det samme godt tilpas/tryg hos Grace. Hun mødte mig med forståelse, ro og nærvær. Via vores samtaler og ’hjemmeopgaver’ blev jeg bevidst om de problematikker som lå til grund for min stress og jeg fik svar på/løsninger til hvad jeg kunne gøre ved dem. Det hele blev mere konkret end det nogensinde har været. Hvor min tidligere stressbehandling hovedsagelig var symptom orienteret – oplevede jeg hos Grace at der i høj grad blev fokuseret på årsagen og løsninger.

Jeg vil til enhver tid anbefale dette forløb!"

Pia Ørnkilde 
_____________________________________________________________________

Jeg kunne ikke nå nogen ting i mit liv, intet var godt nok.

 Jeg manglede ikke noget i mit liv, jeg havde den skønneste mand og dejlige børn, men...

 Mit liv var fyldt op af alt for mange opgaver, som jeg ville nå og som jeg syntes, at jeg var nødt til at nå. På arbejdet var der så meget stress på mine opgaver, at jeg hver dag mødte op med en stor klump i halsen og ondt i maven.

Som den perfektionist jeg er , var jeg på hjemmefronten på ingen måde tilfreds med det jeg fik gjort derhjemme, hverken overfor min mand eller mine børn, men heller ikke med det, som jeg fik gjort overfor mig selv. I mit hoved var alt kaos og jeg følte ikke at jeg levede, jeg kunne ikke finde glæde i noget.

 Min chef sagde til mig en dag, da jeg tårerne løbende ned af kinderne på mig, at nu var det på tide, at jeg selv tog ansvar og gjorde noget. Det gjorde rigtig ondt, at få denne besked fra min chef, men det var det spark, der fik mig til at kontakte Stresscoach Grace Kindall.

 Allerede efter det første møde hos Grace, øjnede jeg et håb om, at dette forløb nok skulle hjælpe mig på rette vej igen. Jeg gik derfra med en tom dagbog og 2 bøger om stress og hjælp til selvhjælp. Jeg fik endda lektier for. Jeg tænkte først "åh nej, endnu flere opgaver" - men da jeg begyndte at læse bøgerne, blev jeg mere og mere klog på, hvad det var, jeg skulle dreje mit liv væk fra og hvordan jeg kunne komme tilbage i det rette spor.

 Hver gang jeg kom til møde hos Grace Kindall, talte vi om det jeg havde læst og lært, om hvordan jeg havde brugt det i mine udfordringer i hverdagen og om hvordan jeg fremadrettet skulle indarbejde det i min dagligdag.

 Gennem forløbet har jeg lært en hel del om mig selv og om hvordan jeg er og hvad der er bedst for mig. Jeg har også lært hvor vigtig det er, at prioritere i alle livets sammenhænge. Der er opgaver der kan laves senere eller i morgen og der er opgaver, det er ok at sige "nej" til.

Jeg skrev svære tanker og situationer ned i min dagbog, og vi fik talt dem igennem ved møderne.  Jeg lærte hvilke værktøjer jeg skulle anvende, når jeg stod i lignede situationer.

Efter hvert møde med Grace kunne jeg mærke, at jeg blev mere og mere stærk. Jeg blev i bedre og brede humør som forløbet skred frem, og jeg kunne mærke at mit liv gradvist gik i den retning, hvor jeg ville have det hen. Jeg tog stille og roligt styringen i tilbage i mit eget liv.

 Det vigtigste jeg har lært i dette forløb er, at man ikke bare skal lade stå til, nå noget i ens liv er svært og gør ondt - det kan være både på jobbet og i privatlivet - man skal handle og gøre noget. Søg hjælp hos Grace Kindall  - det er så godt givet ud. Man kommer styrket ud på den anden side. 

 I dag er jeg SÅ stærk og har styr på mit liv. Jeg er blevet den bedste udgave af mig selv og det er jeg rigtig godt tilfreds med.

 Kærlig hilsen

Ann - Brigitt
_____________________________________________________________________
 
"Så prøvede man også lige det . . . . BUM ! ! ! JAPANSK LIFTING hos Gracekindall.dk
Det hedder japansk lifting og er en slags massage i ansigtet, hovedbund JA og sku`ørerne ! Jeg vågnede 2 gange ved lidt "grise- grynten" som så var mig selv  Fu... jeg var helt væk såå skønt ! Normalt hopper jeg til ansigts behandling og bliver trykket lidt her og der ( ikke altid lige rart men nødvendigt ) MEN det her er mere end det ! Jeg tror bare jeg kalder det : LUKSUS FRIKVARTER TIL MIG ( øhh 75 min) OG da en veninde siger til mig senere på dagen - Du har godt nok en flot glød i ansigtet i dag ... hi..hi.. NÅHHH har jeg da ikke altid det ? Check hendes side ud www.gracekindall.dk"
Linette
 
_____________________________________________________________________

"Tak for skøn behandling i Japansk Lifting. Det var en meget nærværende og livgivende oplevelse, i rolige og trygge omgivelser. Dit nærvær og omsorgsfulde måde at være og give behandling på,  gjorde at jeg slappede af med det samme. Dit ”magiske touch” og indlevelse – gør at roen breder sig i kroppen med det samme og for mig blev det til en meditativ væren under behandlingen. Resultatet af behandlingen kunne tydelig ses i et strålende og nærværende ansigt efter behandlingen. Japansk Lifting hos dig er nydelse – velvære for krop og sjæl. Tak, - og jeg vil glæde mig til næste behandling.
Mange mindfulde hilsener fra
Lene Kirk"  www.mindmentor.dk
 
_____________________________________________________________________

"At få en Japansk Lifting hos Grace er total selvforkælelse og nydelse – både ud- og indvendig! Man træder ind i et smagfuldt indrettet lokale, hvor duftene og udsigten får en til at slappe af og nyde nuet fra første sekund. Hvis man har svært ved at geare ned og slippe tankemylderet i hverdagen, er dette en perfekt måde at blive ”mindful” på. Efter behandlingen føler man sig glad og på toppen – og det ses tydeligt:  Øjnene stråler og huden prikker, som har man gået en lang tur langs Vesterhavet i blæsevejr.
Knus Karen"
 
_____________________________________________________________________

"Japansk lifting hos Grace Kindall er bare super dejligt!Selve behandlingen er virkelig behagelig og totalt afstressende - det er ren nydelse.Og bagefter oplever jeg en dejlig afslappet fornemmelse i ansigtet. Jeg har også mærket, at behandlingerne har en mere langvarig effekt på spændinger i ansigtsmusklerne, som jeg kan mærke er blevet mere afspændte.Grace har øje for detaljerne og det er fx rigtig dejligt, at hun slutter af med lidt fodmassage til sidst, så man lige bliver helt groundet.At komme hos Grace er et lille åndehul med velvære for krop og sjæl i dejlige, rolige omgivelser."
Natalina Kofoed,
stresscoach og mindfulness instruktør
 
_____________________________________________________________________
Grace Kindall | Kong Valdemars vej 78, 4000 Roskilde  | Tlf.: 22 22 12 10